lördag 21 mars 2009

John Blund lyser med sin frånvaro

Stackars Irishjärtat bara gråter och är olycklig och kan inte sova. Det ser ut att bli ännu en lång natt, och det känns väl inte direkt sådär jätte sprittande att veta att imorgon kl 07.00 ska jag påbörja ett jobbskift. Nåja, sova och vila hinner vi sen då vi är gamla och skruttiga. Imorgon eftermiddag ska vi packa oss i bilen för att åka på kalas till Vasa. Iris sover ju helst i bilstolen ändå då hon är förkyld och hon älskar ju tillställningar av alla de slag så det ska bli riktigt roligt att få komma ut och hemifrån lite.
V hämtar Mc:en mat som bäst, inte det nyttigaste kanske men en kväll som denna känns det som det enda rätta. På tal om rätta så är Iris verkligen på rätt väg angående krypandet. Hon står och gungar fram och tillbaka på alla fyra hela tiden nu sa V som varit hemma med henne ikväll. Tänk det, en kryp-bebis i vårt hus :) Jag kommer inte ens ihåg hur det var förr då V och jag bodde tillsammans utan Iris. Vad gjorde vi? Trist måste det ha varit iallafall... Nej nu ska jag äta flottig grillmat,hänga tvätt och sen ska vi försöka få Iris att sova igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

här håller Nova på att bli sjuk också.. skrek i närmare 2 timmar inatt, säkert massa slem som hon inte fick upphostat som störde. :(