torsdag 19 mars 2009

Härliga tider

Jag har sett Malou von Sivers äta champagnefrukost 5 dagar i veckan i flera månader nu, det kan ju inte vara nyttigt. Men kanske man skulle börja med det, eller vad säger du Lillemor? Ett glas champagne kl 6 på morgonen kanske skulle vara en hit...
Iris sov jätte bra i sin säng inatt fast den var lite annorlunda. Kl 7 var hon dock gladare än vanligt eftersom spjälskyddet var borta och hon såg allting i rummet. Hon fick ligga där och skratta sålänge V och jag vaknade ordentlligt. Idag har vi hunnit med mycket och nu sover en trött unge ute i vagnen. Hon har hjälpt pappa att skruva ihop en IKEAbokhyllanu på förmiddagen. Det var jätte kul tyckte hon och klättrade upp och ner överallt , men sen då borrmaskinen kom fram grät hon stora korkodiltårar, det var nog det värsta hon någonsin sett. Sen vr hon solskensglad en stund igen tills borrmaskinen åter kom fram. Älskade barn! Hon är så underbart fantastisk och varje dag händer det ngot nytt med henne. Att vara mamma är nog livet!

1 kommentar:

lillemor sa...

Så yr som jag är på morgnarn och nätterna så skulle ett champagneglas göra så att allt går käpprätt åt skogen=)gick in på wc i natt då jag skulle värma flaskorna?!!för det är ju där vi har micron nu för tiden.