måndag 16 mars 2009

Att göra eller inte göra

Herregud, jag trodde då aldrig att denhär dagen skulle komma. Jag är riktigt sugen på en tatuering. Inte som något fult motiv eller något sånt utan ett ord eller några ord. Eller ett namn, kanske Iris. Och absolut bara en pytteliten en , på ett ställe som inte syns direkt, kanske nacken eller handleden eller innerarmen. Men vad gör man sen om man ångrar sig, det skulle ju vara surt. Och hur skulle jag någonsin kunna bestämma mig?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag sku också vila tatuer in Caspers namn, eventuellt på vristen, men kan int heller bestäm om ja ska eller int :) Men de e ju iaf bäst att tatuer på ett ställe som inte syns så bra ifall man vill täck den :D

Anonym sa...

Hurudan jacka köpte du från Lindex?

Jag ska tatuera in flickornas namn nu också! :)

Anonym sa...

Just nu bor vi i Nordöstra Spanien i en stad som heter Huesca. Men ifjol den här tiden bodde vi på Teneriffa. Har en sambo som spelar handboll så det blir ganska mycket flyttas hit och dit när han byter klubb. Men på jularna och somrarna är vi hemma i Finland så då finns vi i Karis/Ekenäs, eller Raseborg som det nu så vackert heter.
Roligt med tatueringar, synd bara att 90% av alla som har har fula. Själv skulle jag vilja ha hela armen nerklottad men det kommer nog bara bli en dröm för att skaffa mod att göra någonting så drastiskt kommer jag aldrig att få. Är ju lite jobbigt att hamna gå med långärmat resten av livet om man ångrar sig.