söndag 28 december 2008

Iris har sovit otroligt bra inatt, vår stora bebis. Jag kan inte sluta att förundras över hur stor hon blivit bara på nån dag nu, otroligt! Hon somnade halv 10 alldeles själv i sängen och åt första gången halv 4, sen somande hon genast om och sov utan ett pip till kl 8. Då var hon jätte hungrig och åt nästan 200 ml för att sen somna om och sova i mammas och pappas säng till kl 10. Eftersom jag och V somnade halv 11 är vi otroligt pigga och utvilade idag,skönt. Iris mår lite bättre idag,hon gnuggar sig fortfarande mycket runt öronen men näsan är inte alls lika täpt och hon hostar inte lika mycket heller.

Hon har också börjat ha en massa ljud utöver de vanliga gurglande ljuden hon haft hittills. V sa dock att han hoppas att hon får en lite ljusare stämma sen för annars blir hon nog retad av de andra barnen. Just nu låter hon läskigt likt Louis Armstrong.
Idag har vi inga speciella planer, en promenad ska vi iallafall ta lite senare. Just nu sitter vi i soffan framför brasan och under flera filtar så det kalla vädret där ute lockar inte riktigt. Det har varit ovanligt många besök här på bloggen under julen och det är ju kul, men glöm inte att du får gärna kladda ner en hälsning eller komentar om du ändå läser. Nu ska vi värma den sista glöggen för i år. Ha en bra dag!

Inga kommentarer: