lördag 18 oktober 2008

mumma

Nu var ännu en dag slut, oj vad tiden rusar förbi. Tokan sov bara ett pass idag, 4 timmar ute i vagnen men sen mot kvällkvisten hade hon ingen tid att sova. Det resulterade i gråt och gnäll då det blev dags att lägga sig till natten,men nu sover hon iallafall. Jag och V hade tänkt äta sushi ikväll men klockan blev för mycket så det fick bli the next best thing istället, asian garden.
Efter att V´s vänner och en svensk varit på besök slog det nog oss båda hur mycket våra liv har förändrast dehär senaste månaderna. För dem var besöket första programpunkten för kvällen och för oss var det den sista. Om vi inte viste det vi vet nu skulle vi säkert gärna ha följt med dem, men nu vet vi ju precis hur vårt liv är med Iris i bilden och vi skulle aldrig byta bort det! Hon är så underbar och varje ny dag med henne är om möjligt bättre än den förra.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska vi titta på film, det är något som händer allt som oftast här på Baggränd 2 men ack så skönt det är att krypa ner i soffan med sina nerspydda pyjamasbyxor utan att någon bryr sig. Om vi har riktigt tur kanske vi hittar nån popcornpåse gömd nånstans i kökssåpen, det ska vi hoppas...

Inga kommentarer: