lördag 24 januari 2009

Soja, besök och bio

Idag har vi varit till farbror doktorn med Iris. Hennes mage har krånglat massor och humöret har varit allt annat än gott så nu ska hon bara dricka sojamjölk några dagar. Lite trist eftersom det är ett pulver som ska blandas med uppkokt och avsvalnat vatten så de blir mer jobb. Dessutom är det betydligt dyrare men det spelar ingen roll bara vår tjej får vara glad. Just nu är det mormor som sköter mjölkblandandet för Iris ska övernatta där inatt. Hennes första natt helt utan mamma eller pappa. Vi saknar henne redan men samtidigt ska det bli skönt att få sova ut. Ikväll ska vi på bio, vi ska se Austalia och imorgon ska vi sooooooova. Skönt.
Idag har jag och Iris haft besök. F och lilla J kom hit en stund på förmiddagen.Iris sov nästan hela tiden men det var roligt ändå. Nu ska jag duscha och försöka hitta klädersom inte är nerspydda. Mission inmpossible? Ha en trevlig kväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Njut av ha barnfritt! Jag ringde just o kollade med mommo om hon behövde hjälp, men det behövde hon inte :) Ha en bra kväll!