söndag 25 januari 2009

Söndag

Vår sovmorgon tar ut sin rätt nu ikväll, både V och jag går omkring här hemma som små duracellkaniner, hoppas vi kan sova sen lite senare iallafall. Iris har varit jätte otålig hela kvällen men antalet bajsblöjor idag är betydligt mindre. Jag hoppas verkligen att sojamjölken är lösningen och att Irishjärtat får må bra.
Ikväll då hon skulle sova gick hon på högvarv i sin säng. Armar och ben sprattlad, dreglet yrde och joller och skrik ekade i hela huset. Sen helt plötsligt blev det väldigt tyst så jag gick dit och där låg hon och snarkade. Båda strumporna var spårlöst försvunna, täcket var nersparkat och hon låg på mage med tutten i handen. Hon är så underbar vår dotter!
Imorgon ska vi bara vara hemma Ballerina Körsbärskvist och jag. Sen ska jag jobba 14-22 så då kommer pappa björn hem. Fick ordnat med sommarjobb också, det känns jätte bra. Halvtid i juni-juli och det bästa är att vi fick pusslat ihop det så att Iris inte behöver gå till någon dagmamma eller dylikt. Underbart! Jag kan fortfarande inte fatta att då sommaren kommer kanske Iris redan springer omkring och busar. Tiden går alldels för snabbt!

Inga kommentarer: