torsdag 12 januari 2012

Störigt skönt

Med brunbrända kinder och två kappsäckar fulla med smutstvätt klev vi in genom dörren här hemma ikväll. Vi har haft en fantastisk vecka med sol, bad och massor av nya lekplatser. Barnen har varit glada och nöjda, vi har ätit gott och sovit nästan lika bra som hemma. Iris har hittat nya kompisar i varje hörn och Clara har gått omkring och varit nöjd över sin nya färdighet.

Det känns skönt att kunna engagera sig helt i barnen en vecka utan några andra måsten, att gå till dukat buffébord tre gånger om dagen och öppna dörren till nystädade golv och rena handdukar varje kväll.

Att flyga och resa med en vimsig liten diabetiker och en nybliven 1-åring kan inte vara smidigt alla gånger men jag är fortfarande förvånad över hur bra det lyckades och hur bra vi samarbetade utan att ens märka det. Det var så skönt att vara borta och det var så skönt att komma hem. Imorgon ska vi ut i snön igen, då åker sandalerna tillbakas under skohyllan.

5 kommentarer:

Marika sa...

Det låter som om ni haft en bra vecka. Varifrån har du köpt Claras läckra mössa? Den ser ju så härlig ut.

Alexandra sa...

Vi hade lånat mössan av flickornas kusin, men den är av märket Majahome. Kolla på www.majahome.fi, där finns mer info.

Sarah, Karleby sa...

Var ni till Gran Canaria? Stället ser så bekant ut. Vi ska åka på torsadag till Gran Canaria och bo hotellet playa feliz.

Alexandra sa...

Vi bodde på Playa Feliz vi också, lustigt vilket sammanträffande :) Ta med tunna mössor, det var ganska blåsigt där mot kvällarna.

Sarah, Karleby sa...

Bra det ska jag minnas :)