söndag 29 januari 2012

Bah!

Dagarna har flutit ihop och sömnen har inte varit den bästa. Det känns som om vi har haft fullt upp hela tiden men ändå kan jag inte riktigt komma ihåg vad vi har gjort. Januari 2012 måste ju vara en rekordmånad, den tar aldrig slut! Jag väntar på februari, lite ny luft och nya krafter.

Iris blodsockervärden börjar äntligen bli "normala" igen. Två veckor efter resan. Jag har kollat runt lite och tyvärr verkar det ju vara såhär för de flesta, en riktigt dålig period halva resan och sen 2-3 veckor efteråt. Det känns verkligen trist, att Iris ska behöva ha det så jobbigt av en resa som var tänkt för barnen. Vi har inte kollat några nattvärden på två nätter nu så det slipper hon iallafall. Hon kämpar på så tappert vår lilla 3-åring, hon vet och förstår så mycket mer än vi tror. Den insikten gör ont på många sätt. Jag skulle vilja ha henne i en slags naiv bubbla i många år ännu, helt ovetande om hur orättvist det blev och hur maktlösa vi är.

Det kalla vädret fortsätter ju som bekant och varken pulkbacken eller isrinken lockade idag. Vi fick en inbjudan till en sporthall i grannkommunen (nästan) och var snabba att tacka ja till lite hallspring och lek. Iris sprang och Clara gick i nästan tre timmar och all energi som lagrats upp fick släppas lös riktigt ordentligt. För första kvällen på länge tystnade det snabbt där uppe.

Inga kommentarer: