söndag 12 juli 2009

We are moving out!

Japp, nu är lägenheten såld. Vad ska vi göra nu då? Vi har lite kvar att klura på men det här bli nog bra! De nya ägarna vill flytta in redan i början av augusti och det är ju väldigt snart, men allt är möjligt. Nåja, hur som haver så har vi varit i Lepplax idag igen, vedlada-talko stog på schemat idag. Iris har varit glad och nöjd och jag har fått mycket mat, vackert så. Jag nattjobbar inatt och nästa natt men sen är jag ledig ganska länge, de lär ju behövas med allt som ska packas och ordnas. Lite vemodigt är det ju ändå att flytta från det hem vi delat och sett vår dotter växa upp i. Men nu får vi bara se fram emot vårt blivande hem och alla minnen vi kommer att skapa där. Nu ska jag äta micropizza, godnatt allihopa!

3 kommentarer:

johanna sa...

Grattis ;) Vart ska ni flytta?

Alexandra sa...

Vi ska flytta till Lepplax, vet inte riktigt var där vi ska bo ännu men det löser sig :) Ska ni flytta in i huset snart om ni målar nu?

johanna sa...

Oj va kul, sku vara sååå skönt att bo på "landi" :D ska ni flytt i ett hus då riktit eller? Jo vi ska försöka flytta in i slute av sommaren eller så fort vi bara kan, vi har ett badrum som måst lagas först ;)