måndag 20 juli 2009

Lästips

Tänkte tipsa lite om mammabloggar som jag läser några gånger i veckan.

http://skruttisochjag.blogg.se/
Eva som bloggar om yrvädret Marius och lillasyster som är på väg. En rolig och välskriven blogg, jag ser många likheter mellan Marius och Iris.


http://www.bloggen.fi/pyssellisa/
Min syster och lilla pricken Madicken.

http://lillemorasplund.papper.fi/
Lillemor är alltid härligt ärlig. Småtöserna är födda samma månad som Iris.

http://ellamarie.blogg.se/index.html
15-årig nybliven tvillingmamma.

Fortsättning följer...

2 kommentarer:

Eva [Marius mamma] sa...

Nämen jag tackar för uppmärksamheten!

Angående ditt inlägg nedan om studieplatsen så låter ju alternativet intressant och ypperligt att kombinera som småbarnsmamma om man ännu inte är beredd att sätta ungen i dagis heltid. Fast det är ändå alltid svårt att ta det slutliga beslutet. Har du några andra alternativ också?

Jag bävar redan för att sätta lillasyster i dagis om ett år trots att hon inte ens är född! Helst av allt skulle jag vilja vara vårdledig tills hon är tre, eller iaf två år...

Eva [Marius mamma] sa...

Det låter ju som ett vettigt beslut trots allt. Det finns ju trots allt inte så mycket att förlora så länge det inte finns andra alternativ.

Ja du. Det är augustimånads projekt. En lista på Marius rutiner ska skrivas och sättas på kylskåpet och sen blir det antagligen de vänner som finns i stan (eftersom det är precis vid skolstart och största delen inte behöver ha anlänt från sina hemorter) som får rycka in. Sedan är min mormor med sina 67 år på nacken still going strong 4 timmar med skruttåget bort. Men vi ska ta oss en funderare.