lördag 14 februari 2009

Dinner

Igårkväll bjöd jag min lilla familj på alla hjärtans dag-middag. Iris sov hela vägen till Kokkola och tyckte sen att Clas Ohlsons var väldigt spännande, detta var ju pappa björn jätte glad över. Vi tittade i några affärer och köpte tändstickor. Vid Rosso åt vi jätte god mat och Iris bara satt och skrattade och skrattade i matstolen. Hon somnade före vi ens hunnit ur parkeringshuset sen på hemvägen så hon är nog en hejare på utflykter vår dotter. Lite konstig är hon då hon trivs bäst då vi åker någonstans och här hemma blir hon lätt otålig och irriterad.
Gårdagens föräldrardilemma var absolut hur man gör med främmande människor som vill hälsa på ens bebis. Det är ju helt Ok att hälsa, prata osv men igår kom det flera tanter fram och pajade henne på huvudet och lät Iris ta i deras fingrar och sätta dem i munnen. Man har ju ingen aning om var personerna har haft sina händer men har man hjärta att dra bort Iris från de söta rara tanterna som bara vill väl?
Väl hemma lekte Iris en hel timme på golvet. Hon har lärt sig att ta med sig leksakerna då hon snurrar så nu ropas det inte lika mycket här hos oss länge. Hon tog sig också upp i krypställning flera gånger och "puffade" sig framåt och landade pladask på magen och skrattade och tittade på oss som att "ha, såg ni det". Hon är så underbar och ljuvlig vår lilla skrutta, tänk att jag får vara mamma till en sån liten otroligt vacker krumelur...

Inga kommentarer: