måndag 11 maj 2009

Lite tid

Lite svårt att hitta tid att blogga, men nu sover tösen och sambon är ute i förrådet och målar. Jag har Vanish-at en bauta hög med Iris kläder och nu snurrar de runt i tvättmaskinen. Skötväskan borde tvättas ikväll även den, Iris spydde massor på den tidigare idag och nu börjar den gå från småbarnsfamiljscharmigt-smutsig till äckligt smutsig. Man skulle allt ha valt en orange skötväska...
Morsdagen firade vi förstås även här hos oss. Ett försök till frukost på sängen som snabbt spårade ur med en ivrig dotter som absolut skulle hjälpa till, lite presentöppning och många pussar och kramar. Sen åkte vi till mormors och sen till farmors. Iris blev tydligen trött av allt kalasande för hon sov mer än 13 timmar inatt, inte illa pinkat.
Idag har vi bara pysslat på här hemma, räffsade lite mer och funderade allvarligt på att tvätta fönstren där ute. V har snickrat färdigt min fina terass så snart får solstolen komma fram ur förådet igen. Iris har sovit bra även idag och slog till med en 2 timmars lur på förmiddagen då hon annars bara sover 20 minuter. Rastlös har hon varit i vaket tillstånd iallafall, alla leksaker har varit sååå trista och ingenting har varit roligt här hemma. Då åkte vi till Halpa-halli och köpte blöjor och puré, det är alltid en hit. Sen hann vi en sväng via Lepllax före det var läggdas för små flickor.
Nu ska jag föra babymonitorn (aka skrikdatorn) åt V i förådet så att jag kan åka till Makuuni och hyra film. Hur gjorde man förr i tiden utan detta takniken under?