onsdag 16 mars 2011

Älskade unge




Clara har ju blivit hela fyra månader utan att jag riktigt uppmärksammat det här på bloggen så nu är det dags. En ganska nöjd och glad fröken för det mesta. Trivs bra i babysittern och lite kortare stunder i babygymmet, helst av allt hänger hon med i famnen. Svänger sig från rygg till mage åt båda hållen, tar tag i saker i babygymmet och stirrar länge och väl på sina händer.

Äter två mål potatis och morort /batat och två fruktmellanmål varje dag. Somnar kl 19 på kvällarna och äter bara en gång/natt, oftast kl 4. Vaknar pigg och glad mellan 6 och 7. Sover en kort lur inomhus på morgonen, precis 4 timmar ute i vagnen mitt på dagen och sen en liten lur igen här inne på eftermiddagen.

En rutinernas dam alltså, reagerar genast om vi lite försöker rucka på tiderna. Storasyster är stora idolen och hon kan sitta länge och se på då Iris pringer runt och busar. Hon spyr helt ofantliga och vansinniga mängder varje dag. Alla möbler är spyinpregnerade och båda barn pch föräldrar får bada / duscha varje kväll för att hållas i godtagbart skick.

Lite strategiska mått strax före 4 månadersdagen, 60 cm och 5,3 kg (jämfört med 47 cm och 2,6 kg).

Inga kommentarer: